Minun tapani kommunikoida
ja kuinka päädyin eläinkommunikoijaksi ❤


Miten päädyin eläinkommunikoinnin työhön?

Jokainen meistä on eläinkommunikoja, sillä jokaiselta tämä kyky löytyy luontaisesti ja se on meillä jo syntyessämme. Kommunikoimme eläintemme kanssa jatkuvasti, joko tiedostaen, tai tiedostamatta. Eläimet lukevat meitä, tuntevat energiamme ja tietävät millä tuulella olemme, jo kauan, ennen kuin me itse sen tiedostamme. Ei ole ihan sama mitä me ajattelemme toimiessamme eläintemme kanssa, viettäessämme aikaa heidän lähellään, sillä eläimet lukevat intensiivisimpiä ajatuksiamme ja mielikuvia, joten on oltava tarkkana mitä tunteita ja ajatuksia heille välitämme. Eläimet elävät täysin tässä hetkessä, joten he aistivat, lukevat ja kokevat meitä koko ajan. Kun taas eläimet yrittävät meille jotain sanoa, meidän oma mielemme on niin täynnä ajatuksia, ettei useinkaan eläimen viestit pääse perille, kaiken sen ajatusvirran lävitse. Käytännössä "linjat on varattu, kaiken aikaa".

Olen tiedostanut Eläinkommunikoinnin olemassa olon jo kauan aikaa, mutta varsinaiselle ensimmäiselle eläinkommunikoinnin kurssille ilmoittauduin vuoden 2015 loppupuolella, Maiccu Kostiaisen opissa. Kurssi antoi minulle sysäyksen tähän syventävään yhteyteen eläinten kanssa. Eläimillä on niin valtava paikka sydämessäni, ja haluni ymmärtää heitä syvemmin ja kuulla heitä herkemmin, antoivat minun oivaltaa että tätä haluan oppia lisää, tämän parissa voin kehittyä ja ehkäpä työskennellä jonain päivänä.

Käymäni ensimmäisen eläinkommunikointi -kurssin jälkeen, matkani tällä polulla jatkui muutaman kuukauden päähän, kun näin ilmoituksen Maicun 4 kuukauden kestävästä eläinkommunikoinnin ja healingin Mestari -kurssista kesällä 2016. Tuo kokonaisuus veti puoleensa niin vahvasti intuitiolla, sydämellä, että ilmoittauduin ehdottomasti mukaan!

Voin sanoa, että tuo neljän kuukauden matka antoi paljon enemmän kuin ikinä osasinkaan kuvitella. Kokonaisuus oli hyvin monipuolinen ja myös erittäin haastava. Paljon kommunikointien harjoittelua, harjoittelun kautta mestariksi. Syksyllä 2016, olin suorittanut Eläinkommunikoinnin Mestari -kurssin hyväksytysti ja siitä jatkui säännöllinen harjoittelu kommunikointien parissa.

Kesäkuussa 2017, aloitin varsinaisen työni ja unelmani Eläinkommunikoijana <3

Kommunikointi tapani..

Teen kommunikoinnit pääasiassa etänä, näin ollen minun ei tarvitse olla fyysisesti eläimen luona, eikä ole väliä kuinka kaukana tai missä eläin on. Etänä kommunikointi on myös helpointa, koska voin rauhassa hiljentyä, tyhjentää mielen ja keskittyä eläimeen, eikä sen ympäristö, ihmiset tai muut eläimet ole välittämässä mitään keskittymiseen vaikuttavaa, minulle tai eläimelle. Kommunikointiin pyydän eläimen kuvan, jossa ei mielellään olisi muita eläimiä, eikä ihmisiä. Kuvasta tulisi näkyä ainakin eläimen kasvot, mieluiten koko keho.

Eläinkommunikointi tapahtuu hiljaisuudessa, mielen tyhjentämisellä ja ajatusten hiljentämisellä sekä rauhoittumalla, keskittymällä eläimeen ja luomalla yhteys minun ja hänen välille.

Usein hiljentyminen ja rauhoittuminen vaatii omalla kohdallani jonkin verran meditointia, äänetöntä tilaa/äänien minimoimista ja sopivaa hetkeä. Minulle erityisherkkänä ihmisenä tämä on välttämätöntä, löytää sopiva ajankohta ja hiljaisuus keskittyä kommunikointiin. Liian väsyneenä ei myöskään kannata kommunikointia lähteä tekemään, koska kommunikoiminen jo itsessään on melkoisen energiaa vievää ja yhteyden saanti vaikeutuu entisestään. Ennen kommunikointia, sytytän usein kynttilän tuomaan rauhallista energiaa.

Saatuani yhteyden eläimeen, minulle voi välittyä mm. kuvaa, muistoa, yhteisiä hetkiä rakkaiden ihmisten kanssa, tuntemuksia kehollisesti. Ääniä tai vaikka makuja. Jos eläimellä on kipua jossain päin kehoa, se voi välittyä omaan kehooni paikallisesti, juuri siihen missä se eläimellä sijaitsee.

Kysyn aina yhteyttä muodostaessa, onko eläin halukas kommunikointiin sillä hetkellä. On mahdollista ettei yhteyttä aina saada, ja tällöin yritän kommunikointia uudelleen toisena ajankohtana. Yleensä eläimet kuitenkin oikein odottavat että pääsevät vihdoin kertomaan asiansa ja ovat erittäin iloisia ja onnellisia siitä että heitä kuullaan ja heillä kyllä kerrottavaa riittää, kun mahdollisuus siihen suodaan.

Eläinkommunikoinnit voivat olla hyvin erilaisia. Eläimet ovat kuitenkin kaikki yksilöitä, omanlaisine persoonineen, ajatuksineen ja tunteineen. Toiset ovat puheliaampia ja toiset voivat olla hiljaisempia, joiden viesti jää lyhyemmäksi, mutta varmasti yhtä arvokkaaksi hänen ihmisilleen.

Eläimelle voidaan esittää kysymyksiä, niiden kannattaa olla melko yksinkertaisia, tai eläimen voidaan vain antaa kertoa haluamansa. Annan aina eläimen kertoa mahdollisten kysymysten lomassa myös itse, juuri sen mitä hän haluaa, ja jos hänellä on jotain henkilökohtaista viestiä ihmisilleen.

Moni voi yllätyä siitä kuinka viisaita ja syvällisä olentoja eläimet ovatkaan ja kuinka rakkauden täyteisiä ja anteeksi antavia, kun vain annamme heille äänen ja mahdollisuuden kertoa. <3

Kommunikointiin varaan aikaa juuri sen verran mihin eläin on valmis. Kommunikointi voi vierähtää puolesta tunnista kahteen tuntiin, mutta keskimäärin 1-1,5h on riittävä aika, jossa eläin saa kerrottua kaiken mitä hän haluaa. Pidemmät kommunikoinnit on hyvä jakaa kahteen osaan, niin eläimen kuin itsen kannalta, sillä väsymys voi yllättää ja liian väsyneenä myös mahdollisuus epäonnistumiseen kasvaa. Kommunikoinnit ovat yllättävän energiaa vievää ja varsinkin herkillä ihmisillä riittävä palautuminen ja lepo on välttämätöntä.