Otteita kommunikoinneista luonnoneläinten kanssa

❤


" Miksi teillä ihmisillä on niin kiire elää? Elämä on tässä hetkessä. Ei sitä tarvitse juosta kiinni. Teiltä jää monta hyvää hetkeä kokematta, kun te juoksette. Minulla on teille neuvo. Antakaa aikaa lähimmäisillenne, jotka maan päällä vielä elävät. Ette kadu myöhemmin elämättä jäänyttä aikaa heidän kanssa koska kiirehditte. Olkaa ystävällisiä niin itsellenne ja muille. Jakakaa ilo toistenne kanssa. Levätkää. Älkää liikaa miettikö miten elämän tulisi mennä vaan eläkää tätä hetkeä. Tässä on kaikki. Se mitä tulee huomenna, ei meistä kukaan tiedä. Elettyä ei saada takaisin, ei eilistä. Aika on nyt.

Me eläimet olemme täällä näyttämässä teille tietä, niille jotka ovat valmiita kuulemaan meidät. Tietoisuus lajien välisestä kommunikoinnista on ensi askel. Loppu on omissa käsissänne. Teidän on ymmärrettävä että olemme yhtä ja täällä yhdessä teidän kanssa. Kumpikaan toistaan alas polkematta. Vierekkäin. "

- Hirvi -


" Minä voisin kertoa teille meistä Rusakoista. Me olemme hyvin vaatimattomia kaiken suhteen. Päivät me loikimme niityllä, pelloilla, näemme lajikumppaneita, syömme mitä suuhumme löydämme. Toivoisin teidän miettivän elämää ja sen arvoja laajemmin. Meille Rusakoille on tärkeää että elämme ja näemme kun jälkikasvumme kasvaa, varttuu isoiksi ja lähtee omille poluilleen. Me emme ole kovin pitkäikäisiä, joten emme niinkään mieti vaan elämme sen ajan joka meille annetaan. Elämä on turhan lyhyt tuhlattavaksi, se menee ohi kiitävästi, ellemme lepää sen hetkissä. Minä neuvon teitä luottamaan hetkeen, ennen kuin se on ohi. "

- Rusakko -


" Te ihmiset voisitte olla suvaitsevaisempia toisianne kohtaan. Riidellä vähemmän. Antakaa tukea toisillenne. Kun te näette toisenne, halatkaa. Se on rakkautta. Joku voi tarvita sitä juuri sillä hetkellä kaikkein eniten. Uskaltakaa avautua tunteistanne. Älkää piilottako niitä toisiltanne. Olkaa vilpittömiä ja hyviä. Sydämemme puhuvat toisilleen, antakaa niin tapahtua myös toistenne välillä. Syvin tunne on rakkaus. Levittäkää sitä. Se, mitä annat eteenpäin, se lisäntyy. Niin tämä elämä toimii, vihan voi voittaa vain rakkaudella. Sitä on sydämmissänne, joten jakakaa sitä. Myös toisillenne, kuin meille. Meille te ihmiset olette hyvin rakkaita. Tekonne ovat joskus vääriä meitä kohtaan, mutta te opitte niistä kuuntelemalla meitä, tutustutte meihin syvemmin ja opitte tuntemaan ja ymmärtämään meitä paremmin, koko ajan. Sielussa on kaikki viisaus, ja se on käytettävissänne, kuunnelkaa. Tuntekaa luonto ja sen ihmeet. Retkeilkää, mutta vahingoittamatta meitä ja ympäristöä. Täällä on tilaa meille kaikille."

- Kettu -


" Luulenpa, että teidän olisi hyvä tietää jotain meistä eläimistä. Eläimet ja universumi, ovat yhtä. Mitä tulee teihin ihmisiin, oppikaa, olette yhtä sitä myös. Maailmalla on teille tärkeä tehtävä, hyvin tärkeä sellainen. Jos olette valmiita kuulemaan. Kaikki riippuu nyt itsestänne. Rauhoittukaa, meditoikaa. Ottakaa aikaa ajatuksillenne. Maapallo tarvitsee teitä auttamaan. Sen kapasiteetti ei kestä nykyistä kuormitusta, ellei muutosta tehdä. On kulutettava vähemmän. Kierrätettävä. Tehkää itse. Oivaltakaa. Miksi me tiedämme tämän? Koska me aistimme kaikki pienimmätkin värähtelyt, muutokset ilmassa ja maalla. Meillä ei ole niin paljoa mielessä kaiken aikaa. Meidän ei tarvitse pysähtyä, olemme valppaina, kuulolla koko ajan. Koiratkin aistivat, tarkkailkaa niitä. Heidän kanssaan vietätte paljon aikaa. Yhtälailla kuin muutkin eläimet, on hyvä huomioida ja seurailla, havannoida niiden käyttäytymistä. Energia virtaa kaikkialla. Yhtenään. Yritetään me parhaamme, pelastaaksemme elinalueemme, ympäristön, maapallon. Kaikki ihmiset eivät kuuntele. Ehkä he havahtuvat jossain vaiheessa, jotkut eivät koskaan. Mutta on tärkeääkin tärkeämpää että niitä on jotka kuuntelevat eläinten sanomaa."

- Mehiläinen -


" Toivoisin teidän keskittyvän perheeseen, niin paljon kuin mahdollista. Ne jotka ovat lähimpänä sydäntäsi, ovat joskus poissa. Vanhukset ovat meillekkin niitä viisaimpia, joita kunnioitetaan syvästi. Heiltä on elämän suurimmat ja viisaimmat opit saatu. Periksiantamattomuus. Ikuinen huolehtivuus. Se joka kukkulalla usein ulvoo, on lauman vanhimpiin kuuluvia uroksia. Jota muut arvostavat kaikkein eniten. Ennen kaikkea, huolehtikaa itsestänne. Mutta pitäkää huolta myös vanhimmista. He ovat aina huolehtineet teistä. Ja kukin vanhempi tietää, joskus unohtaa oman hyvinvoinnin, huolehtiessaan muista. Huolehtija, tarvitsee itsekin välillä huolenpitoa. Kauneus sisimmässä. On opittava kuulemaan se oma, kaikkein syvin ääni. Mitä se kulloinkin kertoo. Mitä sanottavaa sillä on. Sydämmessämme kannamme vastauksia, usein, siellä on vastaus kaikkeen tarvitsemaasi. Kuuntele hiljentyen. Koska jossain on aina pelkoa ja vihaa, on rakkauden tultava apuun. Sillä on kaikkein suurin voima tällä maailmankaikkeudella. Rakkaudella. Joka lähtee sydämestä. Ihmisillä on paljon suojamuureja. Nekin kuuluvat elämään. Ne tulevat kuvaan kolhuista, joita saatte kohdatessanne muita, saadessanne opetuksia jostain. Suojellaksemme sisintämme. Kunnes koittaa päivä, että se kaikki suojaus murenee pois. Rakkaudella. Jos joku on ilkeä, pahantahtoinen, hän eniten tarvitsee rakkautta."

- Susi -